مدل‌سازی وایرباند در نرم‌افزار CST

مدل‌سازی وایرباند در CST

از وایرباند (Bond Wire) برای اتصال الکتریکی بین چیپ سیلیکونی و پایه‌های بیرونی یک آی-سی استفاده می‌شود. به این فرایند وایرباندیگ می‌گویند. سیم استفاده شده در وایرباندها معمولا از جنس طلا (Au) یا آلومینیوم (Al) است. اخیرا از مس (Cu) هم برای وایرباندینگ استفاده می‌شود.

روش‌های باندینگ

دو روش معمول در پیاده‌سازی وایرباند عبارت‌اند از: باندینگ توپی طلا، باندیگ تیشه‌ای آلومینیوم

در روش اول، ابتدا با ذوب کردن سیم، یک توپ طلایی در انتهای سیم تشکیل می‌شود. قطر این توپ ۱٫۵ تا ۲٫۵ برابر قطر سیم است. سپس این توپ در محل پد باند  قرار می‌گیرد. با اعمال هم‌زمان فشار، حرارت و نیروی اولتراسونیک، عملیات اتصال انجام می‌شود.

در روش دوم سیم آلومینیومی برش داده‌شده، روی پد قرار می‌گیرد. فرایند اتصال به پد، با استفاده از اعمال انرژی اولتراسونیک انجام می‌شود. اتصال به پایه بیرونی هم از همین طریق انجام می‌شود.

کاربردهای وایرباند

همانطور که اشاره شد، یک از کاربردهای باندینگ برای اتصال پایه چیپ‌های سیلیکونی به پکیج یا محفظه بیرونی است. به‌این‌ترتیب، کار با چیپ‌ها در قالب یک MMIC راحت‌تر می‌شود.

در کوپلرهای مایکرواستریپی خاصی به نام لانج (Lange Coupler) به علت ظرافت ساختار، اتصال بعضی از بخش‌ها را با باندینگ انجام می‌دهند.

درصورت طراحی و ساخت مناسب، می‌توان از وایرباند در فرکانس‌های بالاتر از ۱۰۰GHz هم استفاده کرد.

این ویدیو، نحوه پیاده‌سازی انواع وایرباند در نرم‌افزار CST را آموزش می‌دهد.

3 دیدگاه برای “مدل‌سازی وایرباند در نرم‌افزار CST

  1. mghazizadeh825 گفته:

    خیلی ممنون. فقط یه سوال داشتم از حضورتون. پورتهای تحریک این وایربوند رو کجا باید بذاریم. من میخوام مدل s2p این وایربوند رو استخراج کنم و ببرم تو ADS.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 6 =