به ۲ روش میتوانید یک پروژه جدید در نرمافزار CST ایجاد کنید.
در روش اول تمام تنظیمات پروژه باید بهصورت دستی انجام شود. از آنجا که این روش نیازمند دانش مناسب و آگاهی کافی در مورد شرایط مساله مورد نظر است، برای دوستانی که به تازگی با این نرمافزار آشنا شدهاند، توصیه نمیشود. اما با انجام چند پروژه و آشنایی بیشتر با امکانات و نحوه کار نرمافزار CST، خواهید توانست تنظیمات را به دلخواه تغییر دهید.
برای ایجاد یک پروژه بدون تنظیمات اولیه، ماژول مورد نظر را از بخش پایینی صفحه شروع(بخش ۲)، انتخاب کرده و پس از ورود به صفحه اصلی، تنظیمات لازم را اعمال کنید.
روش دوم، استفاده از قالبهای آماده پیشنهادی نرم افزار CST است. کارشناسان این شرکت با بررسی پروژههای مختلف، بهترین تنظیمات اولیه را برای حالات مختلف آماده کردهاند که از طریق گزینه Create New Project در بخش ۴ (در درس ۲ اشاره شد) قابل دسترس است.
با کلیک روی گزینه Create New Project پنجرهای مانند شکل زیر باز میشود که کل مسایل الکترومغناطیس را به ۵ بخش تقسیم کرده است.
بخش Microwave & RF & Optical
تمام مسایل الکترومغناطیس فرکانس بالا در این بخش قابل دسترسی است. انواع آنتنها، مدارات و ادوات فرکانس بالا (مانند ادوات موجبری، انواع فیلترها و…)، سطح مقطع راداری، مسایل مهندسی پزشکی و بررسی SAR، ادوات نوری و ساختارهای متناوب مورد نظر خود را در این بخش پیدا کنید و پروژه با تنظیمات اولیه مناسب بسازید.
بخش Statics and Low Frequency
ساختار اولیه برای حل مسایل الکترمغناطیس فرکانس پایین را از این طریق بسازید. ادوات الکترومکانیکی، مسایل ولتاژ و جریان بالا، طراحی آهنربا، سنسورها، مسایل الکترونیک قدرت و همچنین مسایل EMC و شیلدینگ از اینجا در دسترس هستند.
بخش Charged Particle Dynamics
از اینجا میتوانید مسایل مربوط به ذرات باردار را در حضور میدان مغناطیسی بررسی کنید. دستگاههای شتابدهنده، لامپهای خلا (TWT، مگنترون، کلایسترون و…)، کاربردهای فضایی و بررسی بیمهای نوری در این دسته قرار میگیرند.
بخش EMC / EMI
این بخش مسایل EMC (سازگاری الکترومغناطیس) و EMI (تداخل الکترومغناطیس) را پوشش میدهد.انتشار تشعشعی، انتشار هدایتی، آسیبپذیری تشعشعی، آسیبپذیری هدایتی و بررسی قوانین اکم بر PCB ها در این مجموعه قرار دارند.
بخش EDA / Electronics
همانطور که از نام این بخش پیداست، ساختارهای مربوط به مسایل الکترونیک در آن قرار دارد. بررسی انواع کابلها، کانکتورها، PCB ها، چیپها و پکیج آنها از این طریق امکانپذیر خواهد شد.
منبع: RFplus