آموزش نرم‌افزار CST – شروع

آموزش نرم افزار CST - درس 2

محیط نرم افزار CST STUDIO SUITE یک محیط کاربرپسند و حرفه‌ای است. هر ساله شرکت CST با ارائه نسخه‌های جدید این نرم‌افزار، بهبودهای قابل توجهی را در زمینه افزایش سرعت محاسبات، روش‌های حل عددی، مش‌بندی و حتی رابط کاربری ارائه می‌دهد.

با اجرای نرم افزار CST STUDIO، پنجر ای مانند شکل زیر نمایش داده می‌شود که دارای بخش‌های مختلفی است. در ادامه به توضیح بخش‌های مختلف آن می‌پردازیم.

آشنایی با محیط نرم افزار CST

قسمتهای مختلف محیط نرم افزار CST

بخش ۱ – منوها

منوهای مربوط به بازکردن(Open)، ذخیره کردن(Save و Save as) و بستن(Close) یک پروژه در قسمت بالای این بخش قرار دارد. ضمن اینکه امکان ایجاد یک پروژه جدید(New) نیز در اینجا قرارگرفته است که در درس بعد به‌طور مفصل به آن می‌پردازیم.

گزینه Print زمانی فعال می‌شود که یک پروژه باز باشد. به این ترتیب امکان چاپ کردن صفحه فعال مانند ساختار، نمودار نتایج و… فراهم می‌شود.

راهنمای نرم افزار CST STUDIO از طریق گزینه Help قابل دسترسی است. با کلیک روی این گزینه، امکان استفاده از راهنمای آفلاین و پشتیبانی آنلاین فراهم می‌شود. راهنمای آفلاین، مجموعه‌ای بسیار کامل است که تمام نکات مربوط به این نرم‌افزار را پوشش می‌دهد. در پشتیبانی آنلاین هم می‌توان در ارتباط با کارشناسان شرکت CST، سوالات و مشکلات را مطرح کرد و از آن‌ها پاسخ مناسب را دریافت کرد. متاسفانه این بخش برای ما که از لایسنس اصلی استفاده نمی‌کنیم، محدود شده و امکان‌پذیر نمی‌باشد!

سایر گزینه‌های این بخش Manage Projects و Options برای اعمال تنظیمات دلخواه برای یک پروژه یا برای کل محیط نرم افزار CST مانند نحوه نمایش، کم و زیاد کردن محتوای منوهای محیط اصلی برنامه و… به‌کار می‌رود.

بخش ۲ – انتخاب ماژول‌ها

در این بخش می‌توانید متناسب با نیاز خود، یک ماژول از ماژول‌های ۷ گانه نرم افزار CST STUDIO را که در درس قبل (معرفی نرم‌افزار CST) به آن‌ها اشاره شد، را انتخاب کنید. توجه کنید که با انتخاب یک ماژول از این بخش، می‌تواند بدون تنظیمات اولیه یک پروژه ایجاد کنید و تمام تنظیمات را دستی انجام دهید. در غیراینصورت می‌توانید از Template Projects استفاده کنید.

ابزارهای مرتبط با CST مانند Antenna Magus یا Optenni اگر روی سیستم شما نصب باشند، در این بخش اضافه می‌شوند و مستقیما قابل دسترس خواهند بود.

بخش ۳ – پروژه‌های اخیر

این بخش از محیط نرم افزار CST با نام Recent Files، آخرین پروژه‌های باز شده را نمایش می‌دهد. شما می‌توانید از لیست موجود، پروژه‌ای را که مدتی پیش روی آن کار کرده‌اید را پیدا کرده و تنها با یک کلیک و بدون نیاز به مرور مسیر پروژه، آن کا باز کرده و استفاده کنید.

قابلیت پین کردن (Pin) این امکان را فراهم می‌کند که فایل یا فایل‌های دلخواه را همیشه در این بخش به‌طور ثابت نگه‌دارید و دسترسی به آن‌ها را راحت‌تر کنید! این قابلیت با کلیک بر روی آیکو Pin در جلوی فایل، فعال می‌شود.

بخش ۴ – قالب‌های آماده پروژه

قسمت بالا (New Project from Template) برای ایجاد یک پروژه جدید با استفاده از قالب‌های آماده CST است. با استفاده از این قالب‌ها به‌راحتی می‌توانید متناسب با نیاز خود، یک مساله را انتخاب کرده و بهترین تنظیمات اولیه پیشفرض را که توسط نرم افزار CST STUDIO انجام می‌شود، داشته باشید.

پیشنهاد CST برای داشتن بهترین تنظیمات اولیه، مانند مش‌بندی مناسب، انتخاب پس‌زمینه و… استفاده از همین گزینه است، که در نهایت باعث افزایش دقت و سرعت محاسبات خواهد شد.

به ازای استفاده از هر قالب و تعریف یک مساله جدید، یک عنوان به قسمت پایین اضافه می‌شود که بعدها هم برای تعریف پروژه‌های مشابه، قابل استفاده خواهد بود.

این بخش از محیط نرم افزار CST در درس بعدی به‌طور کامل توضیح داده می‌شود.

منبع: RFplus

2 دیدگاه برای “آموزش نرم‌افزار CST – شروع

    • آر-اف پلاس گفته:

      سلام. ارائه آموزش نرم‌افزار AWR هم در برنامه‌های بعدی ما قرار دارد.
      حتما اطلاع رسانی خواهد شد.
      پیروز باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =