نسخه ۲۰۱۶ نرم‌افزار CST Studio Stuite منتشر شد

لوگو CST 2016

نسخه جدیدی از مجموعه نرم‌افزار CST Studio Suite در تاریخ ۴ مارس ۲۰۱۶ توسط شرکت CST منتشر شد. این شرکت در نسخه اخیر، به گسترش توانمندی‌های نرم‌افزار و بهبود خصوصیات آن پرداخته است.

مجموعه CST Studio Suite یک بسته نرم‌افزاری شبیه‌سازی الکترومغناطیس است که دارای حل‌کننده‌هایی برای کاربردهای مختلف الکترومغناطیس است. تمام این ابزارها از طریق یک رابط کاربری گرافیکی یکپارچه در دسترس هستند.

مشخصات نسخه جدید نرم‌افزار CST Studio

در نسخه جدید این بسته نرم‌افزاری، آنالیز مود مشخصه(Characteristic Mode Analysis: CMA) به‌عنوان روشی برای بررسی رفتار ساختار تشعشعی توسط محاسبه مودهای جریان، به حل‌کننده معادلات انتگرالی(Integral Solver: IS) اضافه‌شده است. درواقع CMA به درک فیزیکی بهتر برای بهبود طراحی آنتن‌های جدید کمک می‌کند.

ویژگی جدید در ترکیب نتایج میدان‌های سه‌بعدی و شبیه‌سازی مداری، اجازه ایجاد یک مدار در ارتباط با یک مدل سه‌بعدی را، حتی در حضور المان‌های غیرخطی و سوئیچینگ در شماتیک می‌دهد. این مورد به‌طور ویژه در شبیه‌سازی EMC دستگاه‌های سوئیچ زنی مثلاً در صنایع الکترونیک قدرت، مورداستفاده قرار می‌گیرد.

تکنولوژی جدید مش بندی متحرک، به یک مش چهاروجهی موجود اجازه می‌دهد در صورت تغییر پارامترها، بدون تغییر در توپولوژی مش، آن را برای ساختار جدید تنظیم کند. به‌این‌ترتیب در زمان صرفه­ جویی شده و نویز ناشی از تغییرات در توپولوژی مش کاهش می‌یابد و درنتیجه برای ساختارهایی مانند فیلتر که به تغییرات جزئی در ابعاد حساسیت دارند، دقت بهینه‌سازی بسیار زیاد افزایش می‌یابد.

[blockquote author=”دکتر برنارد واگنر، مدیر CST” link=”” target=”_blank”]موفقیت CST به خاطر ایستادن در لبه تکنولوژی شبیه‌سازی است، وقتی‌که مردم از ما انتظار بهبود کارایی دارند. نسخه ۲۰۱۶ نرم‌افزار CST Studio Suite نه‌تنها ویژگی‌های جدید درخواست مشتریان را برای دستیابی به پروسه‌های طراحی مدرن فراهم می‌کند، بلکه قدرت برخی از حل‌کننده‌های ساخت‌یافته ما را آزاد می‌سازد.[/blockquote]

برخی از ویژگی‌های جدید نرم‌افزار CST Studio Suite 2016

۱- نمای “انفجاری” قطعات

۲- خم و پیچش ساختارهای لایه‌ای و سه‌بعدی

۳- بهینه‌سازی مش متحرک برای مش‌های چهاروجهی

۴- مش بندی ترکیبی سطوح خمیده

۵- مشاهده مش بندی TLM

۶- آنالیز مود مشخصه (CMA)

۷- زمین نامحدود واقعی در حل‌کننده معادلات انتگرالی

۸- پراب میدان نزدیک در حل‌کننده مماسی

۹- شتاب‌دهنده GPU و محاسبات توزیع‌شده

منبع: وبسایت cst

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 8 =